Access Bars & Healing

Förberedelser inför din behandling. 

Under Access Bars och healing behandling behåller klienten kläderna på så vi rekommenderar bekväma mjukis kläder för att klienten ska ha det bekvämt. Access Bars- Terapeuten ger en lätt beröring av 32 olika punkter på huvudet och i ansiktet. Healing - Terapeuten jobbar med att beröra olika delar på kroppen med händerna. Passar den som har mycket tankebrus eller värk. 

Access Bars

Access Bars är en skön och avslappnande energibehandling som kan hjälpa dig att rensa bland tankar, känslor och sinnesstämningar.. Terapeuten ger en lätt beröring av 32 olika punkter på huvudet och i ansiktet, som hjälper dig att lösa upp energilåsningar och mentala blockeringar som fastnat i kroppen.

Access Bars kan ge din kropp möjlighet till avkoppling, den tystar tankebruset och sätter igång energiflödet. Den frigör dina tankar, värderingar, uppfattningar, känslor och beslut som håller dig tillbaka i livet. Bars gör att gamla "filer" faller bort och ger utrymme för nya.

Detta kan vara är en behaglig och avkopplande behandling, där punkter och linjer på huvudet och i ansiktet, berörs lätt. Du ligger bekvämt med kläderna på.

När dina tankar saktar ner och inte påverkar dig på samma
sätt längre ger det dig ett ökat utrymme för livsglädje och en
frihet att agera istället för att reagera.

Access Bars kan vara välgörande för obalanser så som:
Stress, spänningar och oro.
Sömnsvårigheter.
Ångest och begär.
Smärta och blockeringar.
Stärkande - energigivande.
Förbättra ditt självförtroende och självutvecklande.

Access Bars ersätter inte traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den.

 

Healing 45 min

Avslappnande, helande behandling. Healing hjälper kroppen att hitta tillbaks till sin ursprungsenergi innan den påverkades av obalanser. Healing balanserar genom att öka energiflödet i kroppen. Det gör att kroppens energisystem får mer kraft att lösa upp blockeringar i energibanorna. 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)