Access Bars, Aromaterapi, Ayurveda & Inre Resa

Inför din behandling

Under våra behandlingar används en speciell handduksteknik. Den skyler din kropp som gör att du aldrig behöver känna dig obekväm.

Hör gärna av dig om ev obalanser för en personligt anpassad behandling  utefter dina behov och önskemål. Uppge om du har allergi, sjukdom eller tar mediciner.

 

Vänta gärna med att boka en behandling vid förskylning eller feber.

Lämna gärna smycken hemma och ta på dig oömma kläder som du inte är så rädd om eftersom oljorna ska sitta kvar en stund.

Varmt välkommen till din egentid så självklart ska mobilen vara avslagen.

Vi tillämpar med fördel tystnad vid Access Bars samt Ayurvedisk behandling. Uppskattade behandlingar för kropp och själ, i en harmonisk och lugn miljö lugnar ned det centrala nervsystemet, ger sinnet och sinnena djup vila, vilket tillåter kroppens naturliga läkeprocesser att utsöndra lagrad stress från nervsystemet.

Du får ut maximalt från en behandling om du vilar på britsen 10 min efter behandling. Låter kroppen bestämma farten resten av dagen. Vila gärna och mycket och drick vatten efter och dagarna efter behandling för att hjälpa kroppens självläkning och utrensning.

Du kan få fortsatt råd om egenvård. Även förslag på oljor anpassade efter dina behov. Detta gör att varje besök hos oss blir unikt.  

Access Bars

Access Bars är en skön och avslappnande energibehandling som kan hjälpa dig att rensa bland tankar, känslor och sinnesstämningar.. Terapeuten ger en lätt beröring av 32 olika punkter på huvudet och i ansiktet, som hjälper dig att lösa upp energilåsningar och mentala blockeringar som fastnat i kroppen.

Access Bars kan ge din kropp möjlighet till avkoppling, den tystar tankebruset och sätter igång energiflödet. Den frigör dina tankar, värderingar, uppfattningar, känslor och beslut som håller dig tillbaka i livet. Bars gör att gamla "filer" faller bort och ger utrymme för nya.

Detta kan vara är en behaglig och avkopplande behandling, där punkter och linjer på huvudet och i ansiktet, berörs lätt. Du ligger bekvämt med kläderna på.

När dina tankar saktar ner och inte påverkar dig på samma
sätt längre ger det dig ett ökat utrymme för livsglädje och en
frihet att agera istället för att reagera.

Access Bars kan vara välgörande för obalanser så som:
Stress, spänningar och oro.
Sömnsvårigheter.
Ångest och begär.
Smärta och blockeringar.
Stärkande - energigivande.
Förbättra ditt självförtroende och självutvecklande.

Access Bars ersätter inte traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den.

Regndroppsterapi - En banbrytande aromaterapi

En mycket kraftfull form av aromaterapi där man kombinerar mjuk & varsam beröring & massage med effektiva kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalité.

Regndroppsteknik kan vara välgörande för:

Välbefinnande & Avslappning

Immunförsvaret

Rygg &  Nack problem

Återställa kroppens balans

Regndroppstelniken(RTD) härstammar från Lakota Indianerna i Amerika. RDT är ett kraftfullt redskap, som hjälper till att korrigera defekter i ryggradens kurvatur. Under de år som den praktiserats, har den löst otaliga fall av skolios och eliminerat behovet av ryggoperationer för tusentals människor. Genom massage på fötternas ”vita flex” zoner och fjäderlätta strykningar över ryggen tillsammans med Young Livings  essentiella oljor av högsta terapeutisk grad sätts en avslappnings och reningsprocess av kroppen i gång  

Ayurvedisk massage

Ayurveda betyder kunskap om livet och härstammar från Indien. Det anses som världens äldsta hälsovetenskap. Behandlingarna är inriktade på att reducera och förebygga stress och spänningar. Syftet med ayurvedisk massage är att skapa balans med ökat lugn i kropp och sinne, samt att rena kroppen från slaggprodukter. Massagen består av en lätt beröring med specialpreparerad varm olja som lätt tränger in genom huden.

ABHYANGA HELKROPPSOLJEMASSAGE

(60 ELLER 90 MIN) En helkroppsmassage med varm sesamolja blandat med örter eller eterisk olja. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp, själ och sinne. Kroppen länkar till den fina ursprungsenergin. Den del som redan är i perfektion. Den löser upp slaggprodukter och toxiner som är fettlösliga. Förbättrar kroppens system såsom hjärt och kärl, lymf samt nervsystemet. Gör kropp och hud mjuk. Förbättrar sömnen. Motverkar trötthet. 60 min 650 kr. 90 min 950 kr

VISHESH DJUP HELKROPPSOLJEMASSAGE

(60 ELLER 90 MIN) En helkroppsmassage där massageterapeuten tar i lite mer. Behandlingen ökar cirkulationen och frigör slaggämnen. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen. 60 min 650 kr. 90 min 950 kr 

MARMABEHANDLING

60 MIN En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp själ & sinne. Behandlingen börjar med en pulsläsning för att fastställa vilka oljor och punkter som skall användas och behandlas. Marmapunkterna, samma punkter som akupunkturpunkterna, behandlas med en speciell utvald essentiell olja, lätt beröring. Behandlingen avslutas med Mahamarmabehandling & 10 min vila. Behandlingen sätter igång energiflödet och löser upp blockeringar så att kroppens eget självläkningssystem sätter igång. 650 kr

GARCHAN KROPPSMASSAGE MED RÅSIDENVANTAR

(60 MIN) En kroppsmassage som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden, hjälper matsmältningen, ämnesomsättning, cirkulation, motverkar celluliter och trötthet. 650 kr

KATI CHIKITSA

(45 MIN) En traditionell ayurvedisk ryggbehandling med lätt oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma knyten fyllda med örter och oljor. Är som balsam för stela ryggar och axlar. 450 kr

SHIROABYANGA HUVUDMASSAGE

(25 MIN) Avslappnade sittande massage för huvud,ansikte,nacke & skuldror med varm olja. Motverkar stress & spänningar. 325 kr

SHIRODARA

(40 MIN) Under 20 minuter får en stråle varm olja långsamt strömma ned över pannan och hjässan. Behandlingen lugnar ned det centrala nervsystemet. Ger sinnet och sinnena djup vila, vilket tillåter kroppens naturliga läkeprocesser att utsöndra lagrad stress från nervsystemet. Till följd av detta förbättras den mentala klarheten. 450 kr

Ayurvedisk massagebehandling - Kombinationer

Abhyanga + Marma 120 min 1200 kr

Abhyanga + Marma 90 min 950 kr

Abhyanga + Shirodhara 100 min 1100 kr

INRE RESA

RESAN är en vägledd djupmeditation - En förbluffande enkel inre resa för att du skall finna dig själv. Ditt inre leder dig till den del av kroppen där din blockering finns och du ägnar din uppmärksamhet åt det minne som dyker upp och de känslor som hör samman med det minnet. Du tar dig genom dina negativa känslor för att släppa gammalt.

Tanken bakom den inre resan ligger i tron på att det bakom varje känsla vilar ett minne som kroppen och själen bär med sej genom livet. Detta minne gör att vi reagerar instinktivt och vanemässigt i många vardagliga situationer. Våra cellminnen har även lagrat allt de vi inte har bekräftat utan det som vi trycker ner såsom negativa känslor, händelser och situationer. Gamla "minnen" fortlever och tar sej uttryck i sjukdomar, hur vi behärskar konflikter, lever i relationer osv.

Under en Resa ligger du ner och blundar medan jag guidar dig genom processen, den är utformad så den ska passa din speciella situation, fysiska eller psykiska problem i ditt liv.

Kvaliten i att göra en egen inre resa är att resultatet är bestående, det är du som är din egen terapeut. Har du lyckats hela en bit av dej själv är det för hela livet.

Om du till fullo vill förstå metoden rekommenderar jag varmt dig att läsa RESANPROCESSEN med Brandon Bays. Den finns tillgänglig i de flesta bibliotek.

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)