Intuitiv coaching & Inre resa

Intuitiv coaching

Marithas intention är att möta individen där den befinner sig och skapa en lugn miljö där individen är i centrum och stödja processen tillbaka till sitt unika jag. Svaren finns inom oss alla. När hjulen snurrar på för fort med vardagsbestyr så försvinner egna kontakten med sin inre röst, sin magkänla och sin intuition och i bland sin inre dröm i livet. I bland behöver man "skala av" intryck som påverkat tex tankebruset att ta över för mycket. Livet är till för att levas i original verision av sig själv-Inte överlevas som en kopia av någon annan. Att "hitta hem" till den unika individ man är och att vi alla lever i vår fulla potential. Att förverkliga sig själv är att bejaka det unika i sig själv. Jag coachar utifrån min medialitet och kallar det intuitiv coach.

 

INRE RESA

Förberedelser inför din inre resa.

Om du till fullo vill förbereda dig och förstå metoden rekommenderar jag varmt dig att läsa RESANPROCESSEN med Brandon Bays. Den finns tillgänglig i de flesta bibliotek.

RESAN är en vägledd djupmeditation - En förbluffande enkel inre resa för att du skall finna dig själv. Ditt inre leder dig till den del av kroppen där din blockering finns och du ägnar din uppmärksamhet åt det minne som dyker upp och de känslor som hör samman med det minnet. Du tar dig genom dina negativa känslor för att släppa gammalt.

Tanken bakom den inre resan ligger i tron på att det bakom varje känsla vilar ett minne som kroppen och själen bär med sej genom livet. Detta minne gör att vi reagerar instinktivt och vanemässigt i många vardagliga situationer. Våra cellminnen har även lagrat allt de vi inte har bekräftat utan det som vi trycker ner såsom negativa känslor, händelser och situationer. Gamla "minnen" fortlever och tar sej uttryck i sjukdomar, hur vi behärskar konflikter, lever i relationer osv.

Under en Resa ligger du ner och blundar medan jag guidar dig genom processen, den är utformad så den ska passa din speciella situation, fysiska eller psykiska problem i ditt liv.

Kvaliten i att göra en egen inre resa är att resultatet är bestående, det är du som är din egen terapeut. Har du lyckats hela en bit av dej själv är det för hela livet.

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)